Bouwen is maatwerk,
en begint bij uw wensen.

Als u tevreden bent,
zijn wij dat ook!

Heeft u bouwplannen?

Heeft u tekeningen en een bestek laten maken? Schroom dan niet en vraag bij ons een offerte aan. U krijgt van ons een duidelijke offerte waar al uw wensen in worden opgenomen. Geen verrassingen, u krijgt waar u om vraagt en wat in het bestek en de tekeningen staat.

Wel blijven wij met u meedenken. Uiteraard is onze offerte geheel vrijblijvend!

Gaat u of wilt u vergunningsvrij gaan bouwen?

Een dakkapel, uitbouw of een garage bouwen? In veel gevallen kan dit zonder vergunning. Wij verzorgen de schetsplannen, denken met u mee en maken een prijstechnisch interessante offerte. Zodat wij kunnen gaan bouwen en u geen administratieve rompslomp heeft. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend!

Heeft u onderhoudswerk?

Geen tijd voor het onderhoudswerk aan uw huis of kantoor? Dan staan wij klaar om u te helpen. We zullen al uw wensen in de offerte verwerken. Het is mogelijk om dit op basis van een uurtarief te laten uitvoeren. We maken een scherpe prijs voor u.

Renovatie/updaten woning

Nu de waarde van huizen steeds lager is geworden denken steeds meer mensen erover om hun huidige woonhuis te renoveren of op te knappen (updaten).

U kunt natuurlijk op verschillende manieren uw woning verbeteren, zoals bijvoorbeeld:

  • Een aanbouw of dakopbouw plaatsen
  • Complete dakconstructie vervangen of isoleren
  • Dakkapel/dakraam plaatsten of vervangen
  • Isoleren van de buitenmuren
  • Nieuwe badkamer- of keukeninrichting
  • Binnenwanden en plafonds verbeteren

Indien deze niet vergunningsvrij is kunt u een ontwerp laten maken bij een architect of bouwbureau. Natuurlijk kunnen wij deze zorg voor u uit handen nemen, en na het ontwerp u een passende offerte aanbieden. Maar is uw bouwplan vergunningsvrij dan gaan wij met u uw wensen op papier zetten en een ontwerp maken.